top of page
Logo_Sky_Busters_kleur_wit.png

Wie zijn we?

IMG_2917_Witte_achtergrond.jpg
BERT DE MUYNCK

Als industriëel ingenieur kent Bert de complexiteit van de procesindustrie en welke punten extra aandacht nodig hebben bij inspectie. De opgebouwde ervaring binnen industriële bedrijven zorgen voor een goede werkethiek die veiligheid en complience op de eerste plaats zet. Zijn passie om van kleins af aan alles "met een bakske" van op afstand door de moeilijkste parcours te loodsen heeft met drones de weg gevonden om er zijn beroep van te maken.

SkyBusters13.png
DRIES
VAN HAVERMAET

Afgestudeerd als Bachelor in de audiovisuele technieken:
film, TV en video kan Dries al uw momenten op een professionele manier vastleggen, steeds vanuit de juiste hoek.

Hij beschikt over uitgebreide skills om deze te monteren tot een prachtig eindresultaat. Met zijn ervaring in themaparken (pretparken) en de grotere festivals weet hij niet alleen het juiste shot te vinden maar ook hoe dit veilig te nemen, te werken volgens procedures en het onderhouden van een goede communicatie in het veld.

Waarom samenwerken met ons?

Logo_Sky_Busters_kleur_wit.png

Veilig

Onze piloten hebben succesvol de EASA opleidingen doorlopen en werken volgens strikte procedures om de veiligheid ten allen tijde te kunnen garanderen. Dit start bij een goed vluchtplan en een laatste controle voor aanvang van de vlucht.

Veilig

Focus

Onze focus ligt op foto en video. Door te specialiseren garanderen we de beste kwaliteit.

Mobiliteit

Onze drones vinden hun weg in elke uithoek van Vlaanderen. Zolang het luchtruim toegankelijk is, doorklieven wij de lucht voor jouw beeld.

Veilig

Onze drones vinden hun weg in elke uithoek van Vlaanderen. Zolang het luchtruim toegankelijk is, doorklieven wij de lucht voor jouw beeld.

Eerlijke prijzen

Waarom betalen voor de prijzen van een specific piloot?
Wij hebben de correcte skills voor de job.

bottom of page